Να στείλετε μήνυμα
news

Δοκιμαστικά επαναχρησιμοποιήσιμα φλυτζάνια της Starbucks

April 26, 2021

Από το παιχνίδι της «προστασίας του περιβάλλοντος» στο μάρκετινγκ, έχει υπάρξει ένα «ιδανικό είναι πολύ παχουλός, η πραγματικότητα είναι πρόβλημα πολύ κόκκαλο-κατάψυξη». Πρόσφατα, η Starbucks εισήγαγε ένα «επαναχρησιμοποιήσιμο φλυτζάνι» όπου οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να πληρώσουν $1 καταθέτουν όταν αγοράζουν ένα ποτό και επιλέγουν να επαναχρησιμοποιήσουν το φλυτζάνι, το οποίο θα επιστραφεί επάνω στην επιστροφή. Κάθε ανακυκλωμένο φλυτζάνι καθαρίζεται και απολυμαίνεται για την επόμενη χρήση.

Εντούτοις, αυτή η κίνηση «προστασίας του περιβάλλοντος» έχει αναγκάσει τους δικτυοναύτες για να ανησυχήσει για τις υγείες και ασφάλειες, γιατί τα προωθημένα εμπορικό σήμα προϊόντα έννοιας προστασίας του περιβάλλοντος δεν έχει αναγνωριστεί από τους καταναλωτές;

⭐️ γιατί είναι περιβαλλοντικό να γίνει ολοένα πιο δύσκολο μάρκετινγκ;
Από τη Starbucks στην προηγούμενη «πλαστική διαταγή περιορισμού», «η απαγόρευση στο πλαστικό» και άλλα περιβαλλοντικά θέματα δημόσιας ευημερίας, «περιβαλλοντικό μάρκετινγκ» ήταν στην πλευρά των προσπαθειών στην πρακτική υφισμένος τη διαμάχη, «προστασία του περιβάλλοντος» και η καταναλωτική αποδοχή, εκεί είναι πάντα «δύσκολο να χρησιμοποιηθεί», «δύσκολο να προσγειωθεί», «δύσκολο να υπομένει» και άλλα ζητήματα.

1️ η εμπειρία είναι φτωχή, πρακτικός και η προστασία του περιβάλλοντος είναι δύσκολη και σοι δύο
Το πιό χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το «άχυρο εγγράφου» κατά τη διάρκεια της πλαστικής διαταγής περιορισμού. Επειδή η υποβάθμιση των πλαστικών αχύρων διαρκεί περισσότερο από 500 έτη, πολλές επιχειρήσεις τομέα εστιάσεως έχουν προσπαθήσει να χρησιμοποιήσουν τα «άχυρα εγγράφου» αντί των πλαστικών αχύρων. Εντούτοις, η καταναλωτική πραγματική αίσθηση της εμπειρίας έχει μειωθεί εντυπωσιακά - τα άχυρα εγγράφου μαλακώνονται εύκολα στο νερό, τα γούστα τροφίμων επηρεάζονται, και αισθάνονται ότι όπως γλείφουν τις κασέτες εγγράφου…. Δεν υπάρχει πάντα καμία καλή ισορροπία μεταξύ του φιλικού προς το περιβάλλον σχεδίου προϊόντων και της πραγματικής εμπειρίας του χρήστη.

2️ δεν λένε τίποτα, οι λέξεις και οι πράξεις είναι δύσκολο να ενοποιηθούν
Κατά τη διάρκεια της ημέρας του ανόητου Απριλίου, το «οργανικό γάλα ερήμων» Trensu προκάλεσε τη συζήτηση και την επερώτηση. Το Trensu προώθησε έναν περιορισμένο αριθμό του κιβωτίου δώρων οάσεων ερήμων, «γάλα ερήμων» ως «τέχνασμα», περισσότερο εστιασμένος στην εμπορική ένωση προέλευσης προϊόντων, και δεν υπάρχει καμία πραγματική παραγωγή στη διακυβέρνηση ερήμων, αποκαλούμενός του «ξυπνήστε η ζωτικότητα της ερήμου» έχει γίνει πέρα-συσκευασμένο, μη ισχυρό σύνθημα συσχετισμού, όχι «περιβαλλοντικό μάρκετινγκ», περισσότεροι όπως «τη δημοσιότητα νέων προϊόντων.»

3️ μια λάμψη - μέσα - -, μια μακροχρόνια μάχη είναι δύσκολο να παλεφθεί
Εκεί είναι πάρα πολλές flashy περιβαλλοντικές ιδέες εκεί έξω, αλλά τι συμβαίνει πίσω από εκείνα τα φιλικά προς το περιβάλλον σχέδια; Παραδείγματος χάριν, το ξύλινο κουτάλι της KFC, πεινασμένο μπορεί να φάει chopsticks… Το περιβαλλοντικό μάρκετινγκ είναι ένας «μακράς διαρκείας πόλεμος», δεν μπορεί να επιτευχθεί ολονυκτίς, είτε στην τεχνολογία έρευνας προϊόντων και ανάπτυξης ή το επίπεδο εφαρμογής προστασίας του καταναλωτικού περιβάλλοντος, αντιμετωπίζει ακόμα πολλά πρακτικά προβλήματα.

⭐️ οι φιλικές προς το περιβάλλον ιδέες, αυτές πρακτικές μάρκετινγκ εμπορικών σημάτων αξίζουν την αναγνώριση
απόβλητα στροφής 1️ στο θησαυρό, στην έννοια «προστασίας του περιβάλλοντος»
Η βιομηχανία «καθαρό κόκκινο» τσάι τσαγιού εμπορικών σημάτων, παρά έναν μεγάλο αριθμό εγκαταλειμμένων φλυτζανιών του Bobo, επιλέγει τον τρόπο να ανακυκλώσει την αναπαραγωγή →, τα φλυτζάνια του Bobo στις φιλικές προς το περιβάλλον τσάντες και τα αδιάβροχα, και πρακτικά και όμορφα. Η IKEA κάνει τα πλαστικά που μπορούν να βρεθούν παντού στη ζωή του στα γραφεία, τα επιστρώματα επίπλων και τα εγχώρια προϊόντα που ικανοποιούν την πραγματική ζήτηση για τα προϊόντα και φέρνουν περισσότερους ανθρώπους στην περιβαλλοντική ομάδα.

2️ δημιουργικές ιδέες να ενισχυθεί η αίσθηση της συμμετοχής
Το περιβαλλοντικό μάρκετινγκ πρέπει να δώσει προσοχή στη «συμμετοχή» του χρήστη, να διαδραματίσει μια έμπνευση ή έναν προειδοποιώντας ρόλο, να αφήσει τη συμπεριφορά προστασίας του περιβάλλοντος των ανθρώπων αυθόρμητα. Παραδείγματος χάριν, ένα φινλανδικό γραμματόσημο που αλλάζει το χρώμα στην αφή ενός δάχτυλου αλλάζει το σχέδιο, και τα πετώντας πουλιά γίνονται απομονωμένοι σκελετοί, ένα σχέδιο «μαύρης τεχνολογίας» που παρουσιάζει τα ζητήματα όπως η εξάλειψη ειδών και η παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου με τους δημιουργικούς τρόπους.

3️ εμμένουν για πολύ καιρό
Το περιβαλλοντικό μάρκετινγκ δεν είναι ένα ολονύκτιο πράγμα. Η Coca-Cola, παραδείγματος χάριν, ήταν στην αιτία της προστασίας του περιβάλλοντος, χρησιμοποιεί τα ανακυκλωμένα μπουκάλια κόλας για να παραγάγει τις περιορισμένες συσκευασίες προστασίας του περιβάλλοντος, θαλάσσια απόβλητα για να δημιουργήσει τα ανακυκλωμένα μπουκάλια, δεν κράτησε «κανένα απόβλητο στις δραστηριότητες παγκόσμιας» δημόσιας ευημερίας, για να ενθαρρύνει το κενό μπουκάλι ανακυκλώνοντας και ούτω καθεξής.

Το περιβαλλοντικό μάρκετινγκ είναι μια μακροπρόθεσμη εργασία αγώνα, στους ανθρώπους ρωτά το μάρκετινγκ ότι εμπορικών σημάτων πρέπει να δώσει περισσότερη προσοχή στη κοινωνική ευθύνη και να λάβει υπόψη την πραγματική εμπειρία των χρηστών, μπορούμε επίσης σοβαρά να βάλουμε στη «προστασία του περιβάλλοντος», μόνο οι χρήστες, τα εμπορικά σήματα, η κοινωνία, ο κόσμος και άλλα κόμματα στην εργασία μαζί, αυτό είναι δυνατοί να κάνουν το έδαφος «περιβαλλοντικού μάρκετινγκ» πραγματικά.