Να στείλετε μήνυμα
news

Ξαφνικά! Τέτοιες επιχειρήσεις έχουν εκδώσει τις επιστολές αύξησης τιμών το ένα μετά το άλλο! Μερικά προϊόντα έχουν αυξηθεί από $3.000 κάθε! τι συνεχίζεται;

May 27, 2021

Λόγω της αύξησης τιμών των πρώτων υλών, τα μηχανήματα OEMs κατασκευής έχουν αρχίσει πρόσφατα έναν τρόπο αύξησης τιμών. Από το Μάιο, τα μηχανήματα σταθμών Zoomlion, οι γερανοί, οι γερανοί πύργων XCMG, οι ανελκυστήρες κατασκευής, και οι φορτωτές Lingong έχουν εκδώσει διαδοχικά τις ειδοποιήσεις των αυξήσεων τιμών. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι η συνεχής αύξηση στις τιμές των πρώτων υλών όπως ο χάλυβας.

Σύμφωνα με τις ειδοποιήσεις ρύθμισης τιμών προϊόντων που εκδίδονται από τις διάφορες επιχειρήσεις, Zoomlion και XCMG θα αυξήσουν την τιμή της ολόκληρης σειράς γερανών πύργων και ανελκυστήρων σύμφωνα με το καθαρό βάρος των προϊόντων χάλυβα από τις 17 Μαΐου και 1 Ιουνίου, αντίστοιχα. Yuan/τόνος. Η τιμή του φορτωτή Shandong Lingong αυξάνεται από 8.000 yuan/τη μονάδα σε 20.000 yuan/τη μονάδα σύμφωνα με τα διαφορετικά συστήματα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ξαφνικά! Τέτοιες επιχειρήσεις έχουν εκδώσει τις επιστολές αύξησης τιμών το ένα μετά το άλλο! Μερικά προϊόντα έχουν αυξηθεί από $3.000 κάθε! τι συνεχίζεται;  0

Λι Shixian, διευθυντής του ερευνητικού τμήματος της διοικητικής Co. επένδυσης Shenzhen Rongshu, ΕΠΕ: Κυρίως επηρεασθείσα από την προσφορά και τη ζήτηση, η ζήτηση για αυτά τα μηχανήματα κατασκευής έχει αυξηθεί σημαντικά, αλλά από την άποψη του κόστους, οι κύριες πρώτες ύλες είναι όπως το Όρεγκον χάλυβα ή σιδήρου. Έχει υπάρξει μια σχετικά μεγάλη αύξηση τιμών. Επομένως, αυτοί οι κατασκευαστές μηχανημάτων κατασκευής έχουν ρυθμίσει πρόσφατα τις εκ του εργοστασίου τιμές τους.

Ο δημοσιογράφος έμαθε ότι για την ανύψωση των μηχανημάτων και των μηχανημάτων σταθμών που χρησιμοποιούν το χάλυβα ως κύρια πρώτη ύλη, η τιμή του χάλυβα έχει αυξηθεί αισθητά φέτος, το οποίο έχει αυξήσει τις δαπάνες παραγωγής των επιχειρήσεων οικοδεσποτών. Από τα μέσα Μαΐου, οι οκτώ σημαντικές ποικιλίες του χάλυβα στην εθνική αγορά χάλυβα υπολόγισαν κατά μέσο όρο ανά τόνο του χάλυβα. Η τιμή υπερέβη 6.600 yuan, σχεδόν 400 yuan υψηλότερο από το υψηλότερο σημείο του 2008 6.200 yuan, και μια αύξηση 2.800 yuan ανά τόνο κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου πέρυσι, μια ετήσια αύξηση 75%. Αλλά συγχρόνως, κρινοντας από την τριμηνιαία έκθεση, στο πρώτο τρίμηνο φέτος, το τμήμα μηχανημάτων κατασκευής Shenwan επέτυχε ένα καθαρό κέρδος 11 δισεκατομμύρια yuan, κοντά 2,5 φορές 4,58 δισεκατομμύρια του yuan στην ίδια περίοδο πέρυσι. Οκτώ απαριθμημένες επιχειρήσεις διπλασίασαν τα καθαρά κέρδη τους, και οι μετοχές Shantui και τα καθαρά κέρδη μηχανημάτων κατασκευής αυξήθηκαν από περισσότερες από 2 φορές ετήσιο.